Asiantuntijalta asiantuntijalle

Perustettu osaamiselle

6g Nordic on kokeneiden asiantuntijoiden perustama yritys. Se syntyi halusta työskennellä kiinnostavien projektien parissa, tehdä asiat huolellisesti, sekä toimia aidosti asiakkaan eduksi.

Olemme luotettuja neuvonantajia, periksiantamattomia ongelmanratkaisijoita, perusteellisia projektipäälliköitä, intohimoisia teknologiaosaajia, ripeäotteisia apukäsiä – ja ihan perus IT-hemmoja.

Lähtökohtamme

Toimintaamme ohjaavat arvot

Asiakaslähtöisyys

Lähdemme siitä, että asiakas ymmärtää tarpeensa. Meidän roolimme on toimia filtterinä liiketoiminnan tarpeen ja teknisen ratkaisun välissä.

Laaja-alaisuus

Autamme asiakkaitamme löytämään juuri heidän tarpeitaan palvelevat ratkaisut, tavallisista päätelaitteista laajan mittakaavan erikoisratkaisuihin.

Luottamuksellisuus

Sisäinen sääntömme on, että asiakkaan suunnitelmien ennenaikainen paljastaminen palveluntarjoajille voi johtaa jopa irtisanomiseen.

Asiantuntijuus

Me haluamme ymmärtää mitä myymme, ja tunnustamme reilusti asiat joita emme osaa. Otamme täyden vastuun toimittamistamme ratkaisuista.

Reiluus

Osaamme myös kertoa milloin ei ole järkevää investoida. Jos tarve
saadaan ratkaistua jo olemassa olevalla teknologialla, tarjoamme
asiantuntemustamme sen hyödyntämiseksi.

Autamme löytämään juuri sinun tarpeitasi palvelevat ratkaisut ja toimimme tulkkina liiketoiminnan tarpeen ja teknisen ratkaisun välissä. Tarjoamme kokemusta, näkemystä ja palvelua asiantuntijalta asiantuntijalle.

Jätä viesti ja olemme sinuun yhteydessä