Kumppanisi arkisiin ja haastavimpiinkin IT-tarpeisiin

Kumppaninasi otamme juuri niin paljon vastuuta kuin sinä haluat.

Toimimme tulkkina liiketoiminnan tarpeen ja teknisen toteutuksen välissä. Autamme sinua löytämään juuri sinun tarvitsemasi ratkaisut, tavallisista päätelaitteista laajan mittakaavan erikoisratkaisuihin.  

Otamme täyden vastuun toimittamistamme järjestelmistä. Kerromme rehellisesti, jos tarpeesi on mahdollista ratkaista jo olemassa olevalla teknologialla, ja tarjoamme osaamistamme sen hyödyntämiseksi. Me ymmärrämme mitä myymme, ja tunnustamme myös reilusti asiat joita emme osaa. 

Tarjoamme kokemusta, näkemystä ja palvelua asiantuntijalta asiantuntijalle.

Tarve

Kaikki lähtee asiakkaan tarpeesta

Lähdemme siitä, että asiakas ymmärtää tarpeensa. Meidän roolimme ei ole tyrkyttää teknologioita, vaan toimia tulkkina liiketoiminnan tarpeen ja teknisen toteutuksen välissä.

Osaamisemme kattaa IT:n elinkaaren kaikki vaiheet. Ratkaisumme sinulle voi olla yksittäinen toimenpide, eri vaiheista koostuva projekti tai kokonaan ulkoistettu palvelu.

Tarpeen kirkastaminen ja tarvekartoitukset

Tiedätkö jo mitä tarvitaan? Oletko epävarma parhaasta teknisestä ratkaisusta? Tunnetko teknologian, mutta toteutus arveluttaa?

Olemme auttaneet lukuisia asiakkaitamme löytämään juuri heidän tarpeitaan palvelevan teknisen ratkaisun. Meille on tuttua myös työskentely budjetin, legacy-yhteensopivuuden ja legal/compliance –vaatimusten asettamien reunaehtojen kanssa.

Vertailut ja kilpailutukset

Uhkaako valinnan vaikeus? Pelkäätkö pudonneesi uusimpien teknologioiden aallonharjalta? Eikö aika riitä myyntiedustajien tapaamiseen?

Vuosien kokemus ja intohimomme uuden oppimiseen tekevät meistä asiantuntijoita ratkaisujen vertailussa ja kilpailuttamisessa. Tarpeen mukaan voi roolimme olla teknisestä neuvonantajasta aina kokonaisvastuun kantavaan kumppaniin.

Arkkitehtuurit ja suunnitelmat

Eikö aika riitä kuvausten piirtämiseen? Onko ymmärrys nykytilasta epäselvä? Haluatko toisen mielipiteen toteutuksen validointiin?

Selkeät suunnitelmat ja ajantasainen ymmärrys arkkitehtuurista ovat perusedellytys onnistuneelle toteutukselle. Teemme kaiken suunnittelun niin, että voisimme itse sen pohjalta vastata myös toteutuksesta. Jos jotain ei tiedetä, me otamme siitä selvää.

Hankinta ja logistiikka

Mistä ratkaisulle paras hinta? Kuka tarjoaa parhaan kokonaisratkaisun? Miten huolehtia elinkaaren kestävyydestä?

Omaamme hyvät suhteet ja pitkän historian suurimpien teknologiatoimittajien kanssa. Meidän kauttamme onnistuvat myös erikoisemmat hankinnat, teknologisista ja maantieteellisistä rajoista riippumatta. Tarvittaessa huolehdimme myös logistiikasta ja asennuksesta.

Asennus ja käyttöönotto

Seisooko suma? Loppuvatko kädet kesken purkkien ja kaapeleiden kanssa? Onko vaikea löytää aikaa käyttäjien kouluttamiseen?

Oli kyse sitten laitteista, ohjelmistosta tai niiden yhdistelmästä, meiltä luonnistuu niin kädet savessa asentaminen kuin ihmisläheinen käyttäjien kouluttaminen ja muutoksen tukeminen.

Ylläpito ja ongelmanratkaisu

Sormi suussa ja ongelmia laitteiden kanssa? Hankaluuksia löytää oikeaa osaamista? Tarve taata toiminta kellon ympäri?

Toteutamme niin perinteistä ylläpitoa – 24/7 vasteella Suomen ympäri – kuin vaativaa ja erikoistunutta ongelmanratkaisua. Sellaista IT-pulmaa ei ole, johon meiltä ei apua löydy!

Miten voimme auttaa juuri sinua? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä askeleet eteenpäin!

Voimaa verkostoista

Palvelumme toteutetaan yhteistyössä laajan kumppaniverkostomme kanssa. Se koostuu käsin poimimastamme valikoimasta alan parhaita toimijoita ja teknologioita.

Asiantuntijoina meitä ajaa intohimo oppia jatkuvasti uutta ja pysyä teknologian kehityksen aallonharjalla. Tämä intohimo näkyy myös verkostomme jatkuvana kasvuna ja kehittymisenä.

Toimintamme kulmakivi on asiakkaidemme tietojen täydellinen luottamuksellisuus. Emme koskaan paljasta asiakkaan tarpeita tai suunnitelmia ulkopuolisille osapuolille. Yhteistyö verkostomme kanssa alkaa vasta kun siihen on asiakkaan yksiselitteinen suostumus.