6G Teknologialounas:

 Miten Kyberholvi ja UZTNA suojaavat kriittistä IT-infrastruktuuria?

Keskiviikko 14.2.2024 klo 11:30 – 13:30

Ravintola Vltava, “Havel” kabinetti, Elielinaukio 2, Helsinki

Kehittyvät hyökkäysvektorit vaativat kehittyneempiä suojausmekanismeja

 

Tervetuloa teknologialounaalle, jossa herkullisen tsekkiläisen aterian yhteydessä kuulet viimeisimmät uutiset – myös verkkolaitteita ja IoT-ympäristöjä koskettavasta – pääsynhallinnasta, sekä miten varmistaa tietojärjestelmien nopea palautuminen mahdollisen ransomware-hyökkäyksen jälkeen.

Lähestymme aihetta käytännönläheisesti: Käymme esimerkkien kera läpi, mitä Extreme Networksin uusi UZTNA (Universal ZTNA) -ratkaisu pitää sisällään, sekä miten eristetty Dell-kyberholvi toimii ja mahdollistaa nopean palautumisen.

Tilaisuus on tarkoitettu tietoliikenne- ja konesaliratkaisujen suojaamisen ja jatkuvuuden parissa toimiville asiantuntijoille ja teknologiapäättäjille.

Lämpimästi tervetuloa!

Paikka & Aika

Ravintola Vltava
“Havel” kabinetti
Elielinaukio 2, Helsinki
(Helsingin päärautatieaseman ja Elielin pysäköintihallin vieressä)

Keskiviikko 14.2.2024
Klo 11:30 – 13.30

Nautimme tilaisuuden ohessa maistuvan tsekkiläisen lounaan, sisältäen Vltavan omaa villisika-olutmakkaraa, bratwurstia sekä chorizoa. Lisäksi smetanassa haudutettua hapankaalia ja pekonia, paahdettuja perunoita sekä talon sinappia ja paprikamajoneesia. Ja tottakai myös kasvisvaihtoehto tarjolla!

6G Teknologialounas

Suuren suosion saavuttaneet 6G Nordic Oy:n teknologialounaat ovat suunnattu IT-ratkaisujen parissa toimiville päättäjille ja asiantuntijoille. Pureudumme ajankohtaisiin aiheisiin samalla, kun nautimme herkullisesta lounaasta hyvässä seurassa kollegojen kesken.

Tervetuloa mukaan!

Ohjelma

Nautimme lounasta ohjelman ohessa, ja pidämme taukoja sopivissa kohdin. 

11:30Tervetuloa!

/ Janne Sirén, 6G Nordic Oy
11:45UZTNA – tietoturvalliset yhteydet kaikkialla

Enää ei riitä liikenteen tunnelointi pääkonttorille ja pääsylista, vaan tarvitaan parempaa. ZTNA toi verkon pääsynhallintaan lisää tarkkuutta tiukalla autentikoinilla ja sisältöpohjaisella pääsynhallinnalla. Se ei kuitenkaan riitä, koska se ei ota kantaa verkkolaitteisiin tai vaikka IoT:n tietoturvaan. UZTNA korjaa tämän puutteen, yhdistämällä pilvihallitun ZTNA:n, NAC sekä AP:n ja kytkimien tietoturvan. Saumaton käyttökokemus yhdistettynä universaaliin tietoturvapolitiikkaan, riippumatta käyttäjän tai laitteen sijainnista. Sitä voisikin kuvailla vpn-yhteydeksi steroideilla. Tässä esityksessä käymme tiiviisti läpi, mitä Exteme Networksin UZTNA (Universal ZTNA) pitää sisällään ja mitä uutta se tarjoaa.

/ Juha Lindstöm, Extreme Networks
12:25Tauko
12:35Kyberholvilla palaudut nopeasti ransomware-hyökkäyksistä

Ransomware-hyökkäysten määrä Suomessa on rajussa kasvussa. Hyökkäyksessä on riskinä, että tuotannon IT-järjestelmiä ja dataa ei enää voida käyttää lainkaan. Siksi organisaation kriittinen data kannattaakin viedä pois hyökkäysvektoreista eristettyyn kyberholviin, mikä mahdollistaa nopean palautumisen hyökkäyksestä. Tässä esityksessä kerromme, miksi ransomware-hyökkäykset onnistuvat niin usein ja mitkä ovat kyberholvitoteutuksen parhaat käytännöt.

/ Marko Ikonen, Dell Technologies
13:15Yhteenveto, vapaa keskustelu
13:30Tilaisuus päättyy

Tilaisuuden asiantuntijat

Juha Lindström
System Engineer,
Extreme Networks

Marko Ikonen
Cyber Resilience & Data Protection Executive,
Dell Technologies

Janne Sirén
Founding Partner,
6G Nordic Oy

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumalla hyväksyt tietosuojaan ja yksityisyyteen liittyvät ehtomme. Tilaisuus on suunnattu yksityisen ja julkisen sektorin edustajille. Ei opiskelijoille tai yksityishenkilöille. Lisätiedot tapahtumasta: tapahtumat@6gnordic.fi