6G, Cohesity & Cisco:

KESKITETTY NÄKYMÄ TIETOLIIKENTEESEEN JA TIEDON TURVAAMISEEN

Uudet palvelut ja toimintatavat nojaavat perinteisten konesalien sijasta yhä enemmän pilvi- ja hybridiratkaisuihin – mukaanlukien nykyaikainen tapa hallinnoida ja valvoa tietoliikennettä. Tällaisen ratkaisun toiminnallinen ydin on yhteisessä hallintanäkymässä, jonka kautta voidaan valvoa ja ylläpitää kaikkia tiedon liikuttamisen ja sen säilyttämiseen liittyviä osa-alueita, sijaitsivatpa ne paikallisesti tai pilvessä. Keskeistä on myös se, että ylläpito onnistuu hyödyntäen jo olemassa olevaa osaamista.

6G Nordic Oy on sekä Cohesityn että Ciscon ratkaisukumppani.

Yksinkertainen ja turvallinen ympäristö yhdellä hallintanäkymällä

Tarjoamme nykyaikaisen tavan rakentaa IT-infraa siten, että sitä voidaan turvallisesti operoida olemassaolevilla resursseilla. Pienellä vaivalla saadaan keskitetty hallinta koko infrastruktuurille sijannista riippumatta: Työkuormien ajamiselle, tallentamiselle ja suojaamiselle, sekä tiedon liikuttamiseen.

Nykyaikainen tiedon varmistus Cohesityn avulla

Tämänpäivän varmistusratkaisun odotetaan yhdistävän tiedon suojaus, tiedostojen ja objektien tallennuspalvelut sekä mahdollistavan nopean testi- ja kehitysympäristöjen luonnin tuotantoympäristöstä. Samalla ratkaisulla pitää lisäksi pystyä hallitsemaan sekä konesalin, etäpisteiden että pilvipalveluiden varmistuksia. 6G:n toimittamalla ratkaisulla voidaan merkittävästi yksinkertaistaa organisaation tiedonhallinta ja datan varmistus.

Hybridipilven ohjelmisto-ohjattu tietoverkko: Cisco Cloud ACI

Työkuormien hajaantuminen ja siirtyminen keskitetystä konesalista reunalle, kuten myyntikonttoreihin, tehtaisiin tai pienempiin etätoimipisteisiin sekä julkipilviin vaatii myös uudenlaisen tietoverkon. Keskitetysti hallittu ja ohjelmisto-ohjattu verkko toimii samalla tavalla ja tietoturvallisesti riippumatta siitä, missä työkuormat sijaitsevat.

Moderni tapa rakentaa hybridipilvi: Cisco HyperFlex ja Intersight

Konesali vuonna 2022 ei ole enää sitä, mitä se oli vielä viisi vuotta sitten. Sovellukset pitää pystyä ajamaan siellä, missä data ja käyttäjät ovat, ovatpa ne sitten esimerkiksi perinteisessä omassa konesalissa, etätoimipisteessä, julkipilvessä tai palveluntarjoajalle ulkoistettuna. 6G:n toimittamalla ratkaisulla viet sovelluksesi tämän päivän käyttäjien vaatimusten tasolle ja hallitset kokonaisuutta yhdestä paikasta pilvimäisesti.

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä askeleet eteenpäin!